спорт Рекорд легка атлетика спортсмени золота медаль спортсменки

Українська легкоатлетка Ольга Машанєнкова завоювала перше «золото» на ЄЮОФ-2023: деталі

Сейчас читают: 884
womo.ua

Першу золоту медаль для України на XVІI літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі у Маріборі принесла легкоатлетка Ольга Машанєнкова.

Про це повідомляє НОК України. Зазначається, що 16-річна спортсменка з Рівного не просто стала чемпіонкою у бігу на 400 м з бар’єрами, а ще двічі впродовж змагань оновила рекорд України серед дівчат — другий раз у фіналі — 56,28 секунди. Читайте також: Не потиснула руку росіянці: українську шаблістку Ольгу Харлан дискваліфікували з ЧС Відзначимо, що найвища сходинка п’єдесталу головного юнацького мультиспортивного форуму континенту другий рік поспіль підкорюється Машанєнковій.

У Банській Бистриці-2022 їй також не було рівних у цій дисципліні. Читайте також: Українські арбітрині працюватимуть на матчі ЧС-2023: подробиці Про те, як склався дня неї забіг та як проходила підготовка до змагань в період війни спортсменка розповіла пресслужбі НОК України: Читайте також: Українські легкоатлети виграли 11 медалей: фото та імена переможців The post Українська легкоатлетка Ольга Машанєнкова завоювала перше «золото» на ЄЮОФ-2023: деталі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA