місто Сімферополь суд окупанти полонені війна Росії проти України російський полон активісти місто Сімферополь

Кримську активістку Ірину Данилович етапують до Ставропольського краю: деталі

Сейчас читают: 585
womo.ua

Кримську активістку й громадянську журналістку Ірину Данилович етапують до виправної колонії №7 у місті Зеленокумськ Ставропольського краю росії.

Про це пише Детектор Медіа. За словами батька Броніслава Даниловича, його дочка досі не отримала необхідного лікування. Під час перебування в слідчому ізоляторі Сімферополя активістка скаржилася на сильний головний біль через отит. Читайте також: Політувʼязнену Ірини Данилович етапували в Краснодар: деталі Нагадаємо, російські окупанти затримали Ірину Данилович 29 квітня 2022 року на території тимчасово окупованого Криму й утримували без надання правової чи медичної допомоги.

Через це журналістка захворіла й тепер потребує лікування. 28 грудня 2022 року окупаційний «суд» Феодосії засудив Данилович до семи років позбавлення волі за звинуваченням у незаконному зберіганні й виготовленні вибухових речовин.

Данилович своєї провини не визнала. Читайте також: Ув’язнена росією українська журналістка Ірина Данилович майже втратила слух: реакція омбудсмена 21 березня журналістка оголосила сухе голодування до «початку лікування або біологічної смерті».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA