штат Флорида смерть Нео новини штат Флорида

Королева краси передбачила власну смерть у 26 років: деталі страшного інциденту

Сейчас читают: 485
hochu.ua

Королева краси Венесуели пішла з життя незадовго після того, як підготувала своє "прощальне" відео. І хоча сама Аріана Вієра навряд чи припускала, що її жарт стане пророчим, життя популярної блогерки несподівано обірвалося.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Минулого місяця, 13 липня, модель Аріана Вієра, яка мала представляти Венесуелу на конкурсі "Міс Латинська Америка світу 2023" у Домініканській Республіці, загинула у віці 26 років.

Молода блогерка заснула за кермом автомобіля, через що потрапила в аварію, зіткнувшись із вантажівкою в місті Орландо, штат Флорида.

Незадовго після цього життя дівчини обірвалося, оскільки отримані травми виявилися несумісними з життям - дорогою в лікарню її двічі приводили до тями, проте серце знаменитості не витримало, внаслідок чого стався серцевий напад.Вони оживили її, а потім у неї стався серцевий напад.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA