люстра диван дизайн інтер'єру ідеї для дому

Зверніть увагу: ці деталі роблять ваш інтер'єр стильним та ексклюзивним (ФОТО)

Сейчас читают: 182
hochu.ua

У кожній оселі є нюанс, який довершує інтер'єр. Наприклад, це може бути підлоги, люстра або декоративна стіна. Дизайнери запропонували вам варіанти цікавих оформлень, які довершать стиль вашого дому своєю ексклюзивністю.Фішкою інтер'єру можуть бути різні деталі.

Дизайнери представили найбільш універсальні: килим, штори, люстра і диван. Читати також Нестандартний посуд: тарілки і чашки, про які мріють господині (ФОТО) Килим — не лише практична річ інтер'єру, а і декоративна.

Якщо ваша кімната має однотонні кольори, доречним буде і класичний нюдовий килим без візерунків, і контрастний, оздоблений у велику кольорову абстракцію.Штори — невід'ємна річ для кожної кімнати.

Вони затінюють від сонця чи місяця і додають затишку. Штори і тюль можуть бути класичними, а можуть стати фішкою інтер'єру. Наприклад, — штори у паєтки, блискітки, або із 3D малюнком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA