Нью-Йорк місто Нью-Йорк новини шоубізнес день народження як виглядає Нью-Йорк місто Нью-Йорк

Роберту Де Ніро - 80! Як він вилядав в різні періоди своєї кар'єри (ФОТО)

Сейчас читают: 916
hochu.ua

Сьогодні знаменитий американський актор Роберт Де Ніро святкує свій 80-й день народження. Ми раніше повідомляли про сім найкращих фільмів за участю артиста.

Зауважимо, що за час своєї акторської кар'єри чоловік здобув неабияку популярність та став справжньою іконою сучасного кіно.З нагоди дня народження селебритіс, Telegraf вирішив згадати, як у різні роки виглядав легендарний Роберт Де Ніро.

Цікаво, що професійну кар'єру популярний артист розпочав у 22-річному віці. Роберт де Ніро, 1988 рік. Фото: Getty Images Читати також День народження Софії Ротару: хто і як вітав живу легенду із 76-річчям (ФОТО) Шалена відомість до Де Ніро прийшла, коли йому було 30 років.

Завдяки зйомкам у картині "Злі вулиці" кінокритики оцінили роботу Роберта якнайвище. Всі фахівці в галузі кіно були неймовірно вражені його природнім талантом та вмінням передавати істину в кримінальній драмі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA