місто Київ куди піти дозвілля місто Київ

Показ сюрреалістичної Art-вистави «Частини»

Сейчас читают: 935
womo.ua

Pochayna Event Hall продовжує традицію знайомити гостей з найцікавішими і найактуальнішими прикладами сучасного театру. Цього разу Pochayna запрошує подивитися сюрреалістичну виставу від театру AKTORSTVO «Частини».

Жодного слова, лише рух тіла та правдиві емоції акторів, відкриють глядачу інший вимір. Ви потрапите у світ метафор та алегорій.

Події, що відбуваються у виставі, здатні вивести вас з реальності, своєю нелогічністю та навіть абсурдністю.Емоції будуть перемішуватися, адже сміх може змінитись на тихе мовчання або навіть перейти в легкий смуток.Вистава побудована з подій минулого та майбутнього, іноді здається, що все перемішано та рухається у зворотному напрямку, наче знаходишся у сні, який хтось створює для вас.Ми прискоримо та сповільнимо рух, щоб виділити мить, в якій кожен відчує, що саме в ній відображається життя, яке будь-якої хвилини ми можемо втратити.Застереження: у виставі, буде оголення не тільки почуттів, а і тіл, тому якщо вас це може обурити, пропонуємо прийти до нас на іншу виставу.  Девіз вистави: Рухайся з останніх сил, поки б‘ється серце і можеш дихати, поки горить вогонь та випромінює світло останніми його іскрами. Режисер-постановник – Люся Пономаренко.Музика – Evgeny Khmara, Pol Solonar. Що: Театральна вистава “Частини” Де: Pochayna Event Hall, велика зала Коли: 23 листопада, 19:00.

Тривалість – 70 хвилин. Вартість: 300-500 грн Подія у Facebook The post Показ сюрреалістичної Art-вистави «Частини» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA