гороскоп Овен езотерика Риби близнюки

Скільки не дай, буде мало: астрологи назвали 3 знаки Зодіаку, які зовсім не цінують гроші

Сейчас читают: 553
hochu.ua

Цим людям потрібно все і одразу. Гроші в них довго не затримуються, тому що вони зовсім не вміють ними розпоряджатися. Раніше ми писали, кому пощастить із фінансами у вересні 2023 року, а тепер розкажемо, хто не цінує кошти.Астрологи визначили 3 знаки Зодіаку, які викидають гроші на вітер.

Вони можуть бути у боргах і кредитах, тому що не вміють рахувати й економити. Читати також Замикаються в собі та бояться невдач: ці знаки Зодіаку ведуть себе, як діти Риби не із тих, хто вміє гарно заробляти.

Їм часто дарують гроші, аби допомогти. І навіть подарункові кошти розлітаються на непотрібні речі.Астрологи радять Близнюкам купувати одну, але якісну річ, аніж декілька дешевих та сумнівного виробництва.

Принаймні так у результаті буде економніше. А ще не варто витрачати гроші на дрібнички. Читати також Гори — їхня сила: ці два знаки Зодіаку не визнають інших місць Овни можуть спустити зарплату за 1 день.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA