Олена Зеленська Стиль Мода Образ дня зіркові образи Олена Зеленська

Зеленська вразила розкішною вишиванкою від українського бренду. Скільки коштує образ першої леді України? (ФОТО)

Сейчас читают: 407
hochu.ua

Перша леді України — справжня ікона стилю. Днями Олена Зеленська показала вишуканий стильний образ для роботи. А 23 серпня, у День Державного прапора України, вона справила справжній фурор, опублікувавши фото у розкішній вишиванці з чорними візерунками.

Скільки коштує цей виріб? Дізнайтесь на HOCHU.ua!Олена Зеленська привітала українців з Днем Державного прапора України. На честь цього дружина президента опублікувала фото, на якому вона позує в елегантному образі.

На першій леді можна побачити стильну вишиванку і масивне кольє. Читати також Самі на себе не схожі: в Мережі показали, як виглядали Зеленські на піку своєї кар'єри (ФОТО) Модну вишиванку з чорними візерунками у квітковому стилі та довгими зав'язками на шиї Зеленська доповнила не менш розкішним кольє з перлів, а також золотою витонченою підвіскою.

Свій образ до Дня Державного прапора України перша леді завершила суворою зачіскою у вигляді низького пучка та макіяжем у натуральних відтінках.Фото: instagram.com/olenazelenska_official/Як з'ясувалося, ця вишиванка — справа рук українського бренду Gaptuvalnya.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA