Украина Росія суд блогер війна Росії проти України війна в Україні Прокуратура Украина Росія

Суд виніс вирок київській блогерці, яка поширила роботу ППО: деталі

Сейчас читают: 263
womo.ua

Столичній блогерці та співачці Інні Вороновій, яка поширювала роботу ППО у соцмережах, оголосили вирок. Суд призначив жінці покарання у вигляді п’яти років неволі, звільнивши від відбуття покарання з випробувальним терміном 1 рік.

Про це повідомили у Київській міській прокуратурі. Дніпровський районний суд Києва оголосив вирок киянці, яка поширила у соцмережі матеріали про роботу ППО та наслідки ураження повітряних цілей.

Обвинувачена повністю визнала свою вину та уклала угоду зі слідством. Читайте також: Поширювали відео роботи ППО: СБУ повідомила про підозру київським блогерам Читайте також: В Україні запустять проєкт для протидії російській дезінформації: деталі Нагадаємо, що 16 травня 2023 року, коли під час масованої ракетної атаки РФ по території Києва, мешканці різних районів столиці здійснили відео та фото зйомку роботи протиповітряної оборони України.

Відзняті фото та відео вони розмістили у соціальних мережах. Згодом вказані матеріали з’явилися на російських інтернет-ресурсах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA