літак подорож

Боїтеся літати - зателефонуйте пілоту: що це за послуга та яка її вартість

Сейчас читают: 722
hochu.ua

Сервіс Dial A Pilot започаткувала група американських пілотів. Він запрацював цього року і зорієнтований на пасажирів, які бояться літати.

Завдяки цьому сервісу будь-хто із них може зателефонувати льотчикам та поставити свої питання. Про це пише Travel+Leisure.За словами Кайла, який є ідейним натхненником проєкту, щоразу перед рейсом своєї своячки йому доводилось пояснювати їй, як влаштовані літаки, польоти та турбулентність.

Згодом вияснилось, що з цим стикаються й інші пілоти - так і розпочалась робота над сервісом. Читати також Staycation: як організувати відпустку, якщо залишаєтесь вдома Мені зрозуміло, що є багато людей, які бояться літати, і просто не дуже цього розуміють.

І по той бік цього багато людей. Пілоти, які це добре розуміють, люблять спілкуватися з пасажирами і були б раді бути доступними,- каже Кайл.Щоб скористатися послугою, зайдіть на вебсайт проєкту та замовте 15-хвилинний дзвінок у зручний для вас час.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA