відео новини шоубізнес

КилимМен розбурхав мережу новим чуттєвим кліпом (ВІДЕО)

Сейчас читают: 247
hochu.ua

КилимМен з "Kalush Orchestra"  не перестає вражати своїх шанувальників. Артист нещодавно почав розвиватися, як сольний виконавець.КилимМен випустив романтичний кліп на композицію  "Ти моє місце під сонцем".

Співак полонив мережу чуттєвим текстом про кохання. Відеоробота вже збирає перегляди та лайки на You-Tube каналі виконавця. Читати також "Гідне прославляння української культури": Go_A презентували містичний кліп на пісню "Русалочки" (ВІДЕО)  У кліпі чоловік зізнається в коханні, однак не знає, чи воно взаємне.

Чуттєвий кінець відео ознаменовується тим, що КилимМен дивиться прямо в очі дівчині, яку кохає. Складається враження, що пара зараз поцілується.

Фоловерів надзвичайно вразила нова робота КилимМена. Вони пишуть: Читати також Найзагадковіший учасник Kalush Orchestra КИЛИММЕН розпочав сольну кар'єру (ВІДЕО) Нагадаємо, раніше ми повідомляли ро те, що стало відомо, хто буде новим членом журі "Голосу країни".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA