Ілон Маск Twitter гаджети Ілон Маск

Ілон Маск ввів обмеження на читання постів у Twitter: що потрібно знати про функцію, яка шокувала користувачів

Сейчас читают: 660
hochu.ua

Ілон Маск, власник соціальної мережі Twitter, шокував шанувальників цієї платформи новими та вельми жорсткими правилами. Він обмежив кількість постів, які користувачі можуть прочитати за добу.

Що відомо про цю функцію? Розповідаємо на HOCHU.ua! Читати також Без паніки. Що робити, якщо телефон погано ловить мережу? За останніми указами Маска, верифіковані акаунти можуть прочитати на день .

Для неверифікованих та нових акаунтів обмеження становлять та відповідно. Такі незвичайні правила Ілон пояснюється боротьбою зі "скрепінгом" — автоматизованим збиранням великих обсягів даних.Варто сказати, що спочатку Маск встановив суворіші обмеження: 6 000 постів для верифікованих акаунтів, 600 для неверифікованих та 300 для нових.

Однак користувачів шокували такі нововведення, через що власник Twitter був змушений переглянути свої дії.Минулого тижня Маск повідомив, що сотні різних організацій активно займаються "скрепінгом" у Twitter, чим порушують безпеку цієї соціальної мережі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA