місто Миколаїв школа діти освіта школярі дистанційна освіта місто Миколаїв

На Львівщині вчительку, яка побилася з семикласником, оштрафували на 850 гривень

Сейчас читают: 939
womo.ua

У місті Миколаїв на Львівщині в ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 стався неприємний інцидент між вчителькою та школярем. Про це пише Zaxid.net.

Зазначається, що вчителька англійської мови була оштрафована на 850 гривень за булінг школярів. У травні соцмережами поширилося відео, як 52-річна викладачка намагалась відібрати футбольний м’яч у семикласника.

Пізніше з’ясувалося, що жінка неодноразово перевищувала свої повноваження стосовно школярів. На вчительку склали адмінпротокол за ч.1 ст.173-4 КпАП за цькування школярів.

Санкція статті передбачає штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до сорока годин. Читайте також: Педофіли використовують штучний інтелект, щоб створювати й продавати дитяче порно — BBC Як відомо, семикласник, у якого вчителька відбирала м’яч, розповів, що він з однокласниками запізнився на урок, оскільки вони грали у волейбол і не почули вчасно дзвінка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA