My X (X) Украина Мода українська мода українські бренди бренди одягу бренди жіноча мода My X (X) Украина

Піджаки та жакети: стилізуємо образи на весну

Сейчас читают: 342
womo.ua

Весна – ідеальний час для жакетів та піджаків. Коли на вулиці все оживає після зими, світить сонечко, проте жаркої погоди ще не має і носити куртки після зими вже набридло, піджак – те, що врятує вас від прохолоди й продемонструє ваш стиль.

З ним можна експериментувати й створювати сучасні, витончені аутфіти. Давайте трохи надихнемося образами від українських брендів, які в тренді цієї весни. Читайте також: Made in Ukraine: 16 модних пальт та тренчів на весну від українських брендів Жакет молочний від CICI COCO Короткий жакет на талію від CICI COCO Вишневий жакет з екошкіри від CICI COCO Жакет-трансформер з трьома варіантами посадки від COOSH в п’ятьох кольорах Читайте також: Для пристрасної та стильної бізнеследі: діловий гардероб на весну від українських брендів Піджак від EGO SUM Жакет укорочений з костюмної тканини в трьох кольорах від VOVK Подовжений двобортний жакет від Katimo Приталений жакет із вивареної джинсової тканини бежевого кольору від Katimo Жакет вкорочений від dia dia  Чорний жакет з екошкіри від JUL Жакет від OUN Шовковий жакет від Serenity Жакет прямого крою від Kachorovska  Жакет від MOCKO Силуетний твідовий жакет від My x My Жакет з щільної та м’якої екошкіри на замшевій основі від My x My Жакет від J’amemme Білий жакет від J’amemme  Піджак від W8Less Жакет від KSENIASCHNAIDER Читайте також:  Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів Весна-літо 2024: нові колекції від українських брендів Весняний манікюр 2024: модні ідеї для нігтів Що подивитися на вихідні на Netflix: ТОП-10 фільмів Українські бренди випустили нові літні колекції одягу для відпочинку та відпустки: фото Любовний гороскоп на квітень 2024 року Гороскоп на квітень 2024 року: що обіцяють зірки

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA