ТРЦ Gulliver

Перше знайомство з театралізованою виставою «Мавка. Шоу», малювання рун та подарунки для гостей: ТРЦ Gulliver запрошує на відкриття літньої тераси

Сейчас читают: 418
womo.ua

28 квітня о 19:00 у торгово-розважальному центрі Gulliver вперше покажуть номери з нової театралізованої вистави «Мавка.Шоу» – від творців «Вартові Мрій» та «Winterra».

Перформанс приурочений до відкриття тераси 5-го поверху ТРЦ і прем’єри шоу у Києві 12 травня. Вхід для всіх вільний.  «Мавка.Шоу» — феєрична хореографічна вистава, створена за мотивами найкасовішого за часів незалежності України українського мультиплікаційного фільму «Мавка.

Лісова пісня». У перформансі поєднано сучасну хореографію, вражаючі акробатичні номери, автентичні костюми та вже знайомі для кожного образи.

28 квітня, окрім унікальної можливості побачити Мавку та інших лісових мешканців у самому центрі столиці, на глядачів чекатимуть справжні номери з нової вистави, фото з акторами в тематичних фотозонах, а також розіграші від партнерів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA