України Володимир Зеленський України Олена Зеленська люди Нео України Володимир Зеленський України Олена Зеленська

Перша леді України Олена Зеленська на обкладинці журналу Time

Сейчас читают: 861
vogue.ua

У квітні 2022 року президент України Володимир Зеленський потрапив на обкладинку Time, а тепер відомий американський журнал присвятив матеріал його дружині, першій леді України Олені Зеленській.

Стаття має назву "Her private war" ("її особиста війна"). "Перша леді України Олена Зеленська розповіла про особистий досвід у воєнний час, а також про її роботу, присвячену подоланню негативного впливу війни на психічне здоров'я", - йдеться в анонсі матеріалу. "У ніч перед вторгненням Зеленська записала підготувати валізу для своєї родини.

Але вона так і не дійшла до цього. Не зробив і її чоловік Володимир Зеленський. Президент України бачив звіти розвідки — супутникові зображення, перехоплений телефонний і радіозв’язок — які вказували на те, що росіяни були готові атакувати.

Але він не вірив, що вони витримають це, і не закликав дружину готуватися про всяк випадок. Коли вони лягали спати 23 лютого, каже Зеленська, вона не уявляла, що це буде останній раз, коли вони спатимуть пліч-о-пліч за кілька місяців", - йдеться у статті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA