косметика уход за телом

Парфумована вода, рідка помада, крем-гель для душу: дайджест осінніх новинок Avon

Сейчас читают: 839
hochu.ua

Редакція HOCHU.ua стежить за б’юті-новинками, про які ми час від часу розповідаємо в наших дайджестах. Сьогодні більш детально хочемо розповісти про косметику добре вам відомого бренду Avon.Яку новинку обрати — парфумовану воду, крем-гель для душу чи зволожувальну рідку помаду — вирішувати вам.

Отже, розпочинаємо.Пристрасний тандем, що бере початок в античному минулому. Парфумована вода має тонкий шлейф Сходу. Жіноча версія Maxima наповнена квітковими нотами мандарина, з витонченим іланг-ілангом та неочікуваним шкіряним акордом.

У чоловічій версії MAXIME переважають фужерні аромати кардамону, оливкового дерева та дуба. Поєднання ароматів, немов у танці, надихає на нові спільні відчуття, що кличуть до пригод, ніжності й кохання.Нова туш "Гіпнотичний погляд" від Avon — універсальна "зброя" приголомшливого погляду.

Подвійна форма щіточки з технологією Lift FX здатна щільно профарбувати вії для створення ефекту накладних та подарувати миттєве підкручування до 24 годин.Не забудьте взяти туш

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA