краса догляд за шкірою

Як подбати про ніжну шкіру навколо очей: 5 кроків, про які ми забуваємо

Сейчас читают: 497
hochu.ua

Портал Doctor.ndtv опублікував всього 5 простих порад, дотримуючись яких, ви зможете регулярно стежити за шкірою навколо очей та підтримувати її ідеальний стан.

Щоб не стикатися з темними колами під очима, набряками та дрібними зморшками, просто не забувайте про регулярний догляд. Читати також Наче персик: розкішний макіяжів для жінок із теплим відтінком шкіри Зволоження — це дуже важливий етап у догляді за шкірою, особливо ніжною шкірою навколо очей.

Використовуйте зволожуючий крем, який підходить вашому типу і не викликає подразнення. Зволожуючий крем підживлюватиме тонку шкіру навколо очей, не дасть їй пересохнути і запобігатиме появі зморшок.Ви ж знаєте, що шкіру потрібно цілий рік захищати від УФ-променів?

Регулярне використання сонцезахисного крему допоможе запобігти безлічі небажаних проблем. Крім того, у спекотні літні дні не забувайте одягати сонцезахисні окуляри.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA