Yves Rocher косметика уход за телом уход за кожей Yves Rocher

Осінні новинки від Yves Rocher, які мають бути на твоїй поличці

Сейчас читают: 414
hochu.ua

Осінь, так чи інакше — час змін: починаючи погодними умовами і закінчуючи доглядом за обличчям, тілом і волоссям, який має бути підлаштований під новий температурний режим.

Днями бренд Yves Rocher презентував осінні новинки, серед яких — Гама для догляду за шкірою обличчя Еліксир Ботанік, а також Гама для макіяжу обличчя, які надійдуть у продаж вже 22 вересня цього року.

Розповідаємо в нашому огляді всі найцікавіші подробиці.Експерти Yves Rocher створили надзвичайно ефективний комплекс активних інгредієнтів, поєднавши в Гамі для догляду за шкірою обличчя Еліксир Ботанік — екстракт Настурції, вирощеної згідно з принципами органічного землеробства на власних полях бренда у Ла-Гасії, та екстракт Мікроводоростей Тетраселміс, вирощених у фотобіореакторі поблизу берегів Бретані.І на суші, і в океані рослини є легенями планети, адже виробляють кисень, яким ми дихаємо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA