Книга собаки

Вийшла з друку перша книга порад від пса Гермеса про свідоме виховання людини

Сейчас читают: 573
womo.ua

В Україні вийшла перша освітньо-гумористична книга про виховання людини “Поради від пса Гермеса, як жити з людиною”. Твір написаний псом-письменником та блогером Гермесом, який раніше жив на вулиці але одного разу став розсудливим та завів собі людину, а зараз навчає інших безхатніх тварин, як опанувати свідоме виховання двоногих.

У книзі написані практичні поради від експертів із зоопсихології, каністерапії, кінології та інших, допоможуть зрозуміти поведінку тварин для комфортного та щасливого життя разом.

Частка коштів з продажу книг йде на реконструкцію найбільшого притулку в Україні “Сіріус” у “Простір адопції тварин”, щоб зменшити кількість безпритульних тварин.

Це поради на кожен день. Ситуації з якими ми разом просинаємося та засинаємо кожного дня. Гумористично-практична форма допомагає читачу краще зрозуміти поведінку своїх четверолапих, та дізнатися про що говорить улюбленець, коли сидить на ваших речах, або виє біля дверей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA