Євробачення новини шоубізнес

Організатори Євробачення відреагували на звинувачення Руслани щодо її запрошення у Ліверпуль

Сейчас читают: 614
hochu.ua

Напередодні Євробачення-2023 розгорівся сильний скандал — співачка Руслана заявила, що її не запросили на конкурс. Однак одразу після публікації артистки організатори швидко відреагували на її слова і розповіли, що насправді Руслана отримала офіційну пропозицію виступити на Євробаченні цього року, оскільки вона була першою, хто переміг на пісенному конкурсі, представляючи Україну.

Подробиці конфлікту дізнайтеся на HOCHU.ua!З ініціативи Суспільного Мовлення та ВВС, які цього року є організаторами конкурсу, Руслана була включена в програму шоу.

В офіційній заяві сказано, що артистка справді сильно вплинула на історію участі України на Євробаченні, адже була першою, хто повернувся додому з перемогою на конкурсі.Нам достеменно відомо, що співачка і її команда знають про ці плани, і до того — вже провели необхідну підготовку.

Детальна інформація залучення артистів є конфіденційною до моменту офіційного оприлюднення організатором. На сьогодні ми можемо лише наголосити, що Руслана виступатиме у низці форматів, які відбуватимуться до та під час проведення Євробачення в Ліверпулі, зокрема у фіналі конкурсу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA