Євробачення Юлія Саніна Євробачення 2023

"Пожежа": Юлія Саніна захопила розкішною сукнею у першому півфіналі Євробачення (ФОТО)

Сейчас читают: 666
hochu.ua

У британському Ліверпулі 9 травня пройшов у британському Ліверпулі перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2023.

Грандіозне шоу відкрила українська співачка та солістка рок-гурту The Hardkiss Юлія Саніна із символічною піснею "Маяк". Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Юлія Саніна випустила композицію "Маяк" після початку повномасштабного вторгнення Росії.

Відеоробота набрала мільйон переглядів на платформі YouTube. Читати також Kalush Orchestra потужно "запалили" у Ліверпулі! Перші кадри з відкриття містечка Євробачення 2023 (ФОТО, ВІДЕО) Солістка The Hardkiss у концертному залі M&S Bank Arena постала у неймовірному вбранні від українського бренду GUDU.

Поділ сукні в помаранчевих фарбах нагадував язики полум'я, а відкриті плечі додали образу сексуальності. Візажист Слава Сайка зробив їй ефектний макіяж.Багатотисячна армія шанувальників оцінила новий образ улюбленої артистки: Читати також Організатори Євробачення нарешті відповіли, яку особливу роль виконає Руслана на конкурсі Раніше ми писали, що стали відомі переможці першого півфіналу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA