Румунія Вірменія Словенія Хорватія Чехія Албанія конкурс Євробачення Євробачення 2023 Румунія Вірменія Словенія Хорватія Чехія Албанія

Хто і з якими піснями виступить у другому півфіналі Євробачення 2023: порядок номерів артистів (ВІДЕО)

Сейчас читают: 277
hochu.ua

Уже сьогодні ввечері відбудеться другий півфінал Євробачення 2023, на сцену якого вийдуть представники 16-ти країн. Після цього фани конкурсу дізнаються повні списки країн-учасників гранд-фіналу, а букмекери підготують остаточні прогнози переможців, у списках улюбленців у яких залишається й український гурт TVORCHI з композицією "Heart of Steel".

До речі, оскільки Євробачення 2023 відбувається від імені України, дует автоматично потрапив до фіналу конкурсу. А хто і з якими піснями виступить у другому півфіналі, тобто вже сьогодні — розповідаємо далі.

Читати також Не зовсім про Україну, але… Про що пісня My Sister’s Crown, з якою Чехія пройшла у фінал Євробачення (ВІДЕО, ТЕКСТ) У другому півфіналі пісенного конкурсу — 11 травня — на сцену вийдуть представники 16 країн.

Більшість заявлених пісень виконуватимуть англійською, і лише Вірменія, Румунія, Словенія та Албанія заспівають рідними мовами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA