Оля Полякова Нео Оля Полякова

Оля Полякова проводить 50 дітей-сиріт із прифронтових регіонів з Одеси до Туреччини на оздоровлення

Сейчас читают: 212
womo.ua

Амбасадорка проєкту “Дитинство без війни” Оля Полякова особисто приїде проводжати дітей. Співачка вважає, що обов’язок суспільства подбати про безпеку дітей, які втратили батьків і через війну опинилися в нелюдських умовах — серед руїн, без світла та води, під постійними обстрілами і ракетними атаками.

Є діти, які після загибелі батьків  залишилися з бабусею й дідусем. У їхній будинок росіяни поцілили ракетою. Доки літній дідусь намагається самотужки відремонтувати оселю, родина тулиться у літній кухні.

На Миколаївщині, Херсонщині, Запоріжжі, Дніпропетровщині, Донеччині, Луганщині й Харківщині сотні дітей-сиріт, чиє життя російські окупанти перетворили на пекло.

Їх  потрібно рятувати. За цю справу взявся Благодійний  Фонд Руслана Шостака в рамках проєкту «Дитинство без війни». У перші місяці після повномасштабного вторгнення команда проєкту «Дитинство без війни» організувала наймасштабнішу евакуацію дітей-сиріт з часів другої світової війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA