Ольга Фреймут новини день народження Ольга Фреймут

Оля Фреймут показала свою молодшу копію: як виглядає сестра телеведучої (ФОТО)

Сейчас читают: 919
hochu.ua

Популярна українська телеведуча Оля Фреймут, яка вирішила навчити українців уроків етикету, адаптованого під війну, показала свою молодшу сестру.

Рідкісне сімейне фото стало несподіванкою для підписників, а особливо їх здивувала схожість дівчат. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Оля Фреймут вперше за довгий час показала, який вигляд має її молодша сестра.

У сторіс телеведуча привітала Юлію Фреймут із днем народження, залишивши під публікацією зворушливі слова. Читати також Ольга Фреймут замилувала підписників рідкісним фото з чоловіком На знімку Оля Фреймут та її молодша на 10 років сестра позували в елегантних образах, з легким макіяжем і розпущеним волоссям.

Варто зазначити, що дівчата вкрай схожі між собою, що, звісно, не змогли не помітити й підписники телеведучої.У мене найкраща у світі сестра.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA