Україна интервью робота кар'єра успішна жінка вибір редакції Україна

Ольга Журженко і Десняна Рожкова про творчісь, тайм-менеджмент та анімаційний фільм «Кріпачка»

Сейчас читают: 560
womo.ua

З 11 липня свій прокат в Україні розпочала стрічка «Кріпачка» від оскароносного подружжя Велчман. Фільм є ко-продукцією чотирьох країн, серед яких є Україна.

Продюсерками з української сторони виступили Ольга Журженко і Десняна Рожкова. Редакція поговорила з Ольгою і Десняною, аби дізнатись більше про фільм «Кріпачка», різницю роботи кіноіндустрії в Україні та закордоном, а також способи відновлення в наш час. Чому ви вирішили виступити в ролі продюсерок фільму «Кріпачка», і чому саме фільму в копродукції з іншими країнами? Ольга: Для нас було дуже важливо взяти участь через велику суспільну цінність проєкту.

Існує не так багато країн, де чоловіки носять вишиванки — Україна одна з таких, тому коли ми побачили як тісно пов’язане те, що відбувається у фільмі (а також те де саме це відбувається і як саме це буде показано) ми вирішили, що Україна має побачити цей фільм.

Побут, атмосфера, та стилістика картин, взятих за основу цього проєкту, просочена українськими мотивами, адже сільський побут Польщі та України формувався в схожих умовах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA