стосунки війна в Україні новини

Шоптенко зізналася, чи спілкується з ексчоловіком Дікусаром, який зараз на передовій (ВІДЕО)

Сейчас читают: 680
hochu.ua

Хореограф Олена Шоптенко, яка в 17 років стала популярною завдяки перемозі на "Танцях з зірками" з Володимиром Зеленським, зізналася, чи підтримує зв'язок зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Дікусаром.

З початком війни танцюрист пішов на службу в ЗСУ, а зараз захищає Україну на передовій і не виходить на зв'язок із шанувальниками.За словами Шоптенко, вона дуже пишається ексчоловіком і запевняє, що не була здивована його рішенням взятися за зброю під час повномасштабного російського вторгнення.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк для її YouTube-каналу.Я не була здивована. Я знаю Діму, він завжди був за справедливість.

У нього дуже гостре відчуття справедливості. Він - прекрасна людина і в нього дуже високі цінності. Я не була здивована цим його вчинком,- розповіла Олена Шоптенко.Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy Читати також Олена Шоптенко висловилася, чи є у Влада Ями шанс "відбілити" репутацію в Україні Після розлучення Олена і Дмитро завжди тепло відгукувалися один про одного і навіть періодично підтримували зв'язок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA