Володимир Зеленський Танці з зірками новини Володимир Зеленський

Олена Шоптенко зізналася, що Володимир Зеленський вплинув на її кар'єру (ВІДЕО)

Сейчас читают: 702
hochu.ua

Українська хореографиня Олена Шоптенко стала особливо впізнаваною після того, як привела Володимира Зеленського до перемоги на "Танцях з зірками" в далекому 2006 році.

Однак чи вплинув на неї досвід роботи з нинішнім Президентом України - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю ЖВЛ Альона Шоптенко зізналася, що після того як Володимир Зеленський став президентом, їй стало досить незвично згадувати їхню спільну роботу.

Адже тоді він був успішним коміком і медійною людиною, а зараз - стоїть на чолі держави. Проте за словами танцівниці, робота із Зеленським у рамках розважального тв-шоу дала їй потужний поштовх у кар'єрі.Так зараз дивно говорити, але наша співпраця з Володимиром Зеленським, вона дала мені дуже потужний поштовх.

Просто навіть у моїй кар'єрі як фахівця, тому що деякими його настановами я досі користуюся під час постановок, під час своєї роботи,- розповіла Олена Шоптенко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA