Алексей Суханов Україна Латвія телеканал Украина Говорить Україна Алексей Суханов Україна Латвія

Олексій Суханов розказав, коли востаннє був у своєї квартирі в Юрмалі

Сейчас читают: 137
liza.ua

Відомо, що ведучий каналу «Україна» має квартиру в Юрмалі. Однак через карантин йому ніяк не вдається приїхати до Латвії. Олексій Суханов розповів, чому не хоче здавати своє житло і як він вирішив питання щодо нагляду за цією нерухомістю.Ведучий програми «Говорить Україна» ніколи не приховував, що у нього є майно в іншій країні.

Підписники сторінки Олексія Суханова в Instagram багато разів бачили світлини з Юрмали. Він із задоволенням розповідав, як проводить час, з ким зустрічається, де їздить велосипедом.«Мені дуже подобається Латвія, де я відпочиваю й перезавантажуюсь, – одного разу пояснив свій вибір ведучий програми «Говорить Україна» Олексій Суханов, – Для мене це дуже важливо».До карантину він регулярно літав в цю країну.

І причина не тільки в бажанні провести там відпустку. Річ в тім, що в його квартирі є квіти, за якими необхідно доглядати. Адже їм вистачає води всього на 1,5 місяці.«На жаль, я був в Юрмалі понад рік тому», – поділилась телезірка.Весь цей час багато людей

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA