Україна діти виховання новини куди піти у вихідні натхнення Україна

Артзавод «Платформа» перетвориться на світ дитячих мрій: фестиваль JUMPALOOZA

Сейчас читают: 362
womo.ua

З 28 травня до 16 червня на Артзаводі «Платформа» відбудеться масштабний дитячий фестиваль JUMPALOOZA, який обіцяє стати справжнім святом для дітей та їхніх батьків. Головні розваги фестивалю: 10 000 кв.

м батутів — різноманітні надувні фігури для різного віку. Басейни та водні ігрові комплекси — для дітей та дорослих. Пінна дискотека — незабутнє шоу. Дитячі лабіринти та мегагірки — для найменших і найактивніших. Шоу-програми — мильних бульбашок, наукові шоу, твістінг. Тікток-руми — для яскравих фото і відео. Майстер-класи — для розвитку творчих здібностей. Б’юті-куточки — додайте блиску та яскравості до свого образу. Мультики — протягом всього дня. Шопінг у маркеті — понад 100 учасників. Ходулисти, циркові артисти та аніматори — додадуть святкової атмосфери. Розваги для дорослих: Родео — як у видатних фільмах. BBQ-зона — місце для відпочинку та смачної їжі. Фудкорт — освіжаючі коктейлі та різноманітні страви. Гігантський дартс, силомір-боксер, аерохокей, настільні ігри. Маркет — понад 100 учасників з унікальними товарами. Квитки: З 28.05 до 14.06: Дорослий — 100 грн (2 дні — 150 грн) Дитячий — 150 грн (2 дні — 200 грн) 15-16 червня: Дорослий — 150 грн (2 дні — 250 грн) Дитячий — 200 грн (2 дні — 350 грн) Квитки можна купити лише онлайн, зокрема на день заходу.

Дітям до 3 років, особам з інвалідністю та багатодітним сім’ям — безкоштовно за наявності відповідного документа. Не пропустіть можливість подарувати своїм дітям незабутні враження та насолодитися самим на фестивалі JUMPALOOZA!

Купуйте квитки вже зараз! The post Артзавод «Платформа» перетвориться на світ дитячих мрій: фестиваль JUMPALOOZA appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA