Україна ONUKA українська культура Чернігів кіно Україна

Фільм «Культурний квест: Україна» отримав престижну премію «Еммі»

Сейчас читают: 287
womo.ua

«Культурний квест: Україна» отримав премію «Еммі» у номінації «Видатна спеціальна програма», створена для денного ефіру. Цю премію вручає Американська національна академія телевізійних мистецтв і науки найкращим шоу серед денних американських програм.

Про це розповіли організатори проєкту у соцмережі. Автор телешоу, ведучий Ієн Грант, особисто знімав свій фільм в Україні у супроводі оператора Яна Левассера.

Героями епізоду стали представники української культури: Ната Жижченко (ONUKA), директорка «Мистецького Арсеналу» Олеся Островська-Люта, артмеджерка Катя Тейлор, мисткині сестри Фельдман, проєкт «Дерев’яне мереживо Чернігова». «Культурний квест: Україна» розповідає про життя представників української культури, які роблять усе, щоб зберігати культурну спадщину в часи війни й надихати на це своїх співгромадян.

Українські учасники не тільки брали участь у зніманні, а й займалися організацією творчого процесу. Так, Ната Жижченко (ONUKA) окрім появи у стрічці стала креативною продюсеркою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA