Україна "Голос країни" новини шоубізнес Україна

Новий сезон "Голосу країни" зніматимуть за кордоном: стало відомо, де саме

Сейчас читают: 922
hochu.ua

Стало відомо, що новий сезон "Голосу країни" знімуть в Польщі. Про це повідомляє ТСН. Подробиці - в нашому матеріалі. Вперше в історії "Голос країни" розширює свої межі: телеканал "1+1 Україна" та один із найпопулярніших польських мовників працюють над створенням 13 сезону головного українського музичного проєкту.Про те, що над 13 сезон буде відзнято в Польщі говорилося відносно давно.

Зйомки відбудуться у Варшаві перш за все через безпекову ситуацію в нашій країні. Читати також Килиммен нарешті показав своє обличчя: він став тренером "Голосу країни" (ФОТО, ВІДЕО) Прем'єра проєкту відбудеться  на телеканалі "1+1 Україна".

Концепція шоу полягає в тому, щоб показати неймовірну силу духу українського народу, його поклик до пісні та неймовірний талант.

Зауважимо, що над голосом з боку України працює команда потужних медійників  Big Brave Events – підрозділ 1+1 media, який займається масштабними міжнародними проєкти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA