Ілон Маск Twitter соцмережі Ілон Маск

Twitter більше немає: Ілон Маск офіційно перейменував соцмережу і представив новий лого

Сейчас читают: 122
hochu.ua

У понеділок, 24 липня, користувачі Twitter не знайшли на своєму місці синьої пташки - логотипу, за яким ця соцмережа впізнавалася серед усіх інших.

Замість неї на місці лого тепер видніється чорна літера Х. Розповідаємо, що сталося.За даними Politico, напередодні власник соцмережі Twitter Ілон Маск офіційно перейменував її на Х (ікс - ред.).

Офіційним логотипом компанії стала саме ця літера у чорному варіанті. Раніше Маск попередив користувачів, що , додавши, що Twitter відтепер - просто Х Читати також Ілон Маск ввів обмеження на читання постів у Twitter: що потрібно знати про функцію, яка шокувала користувачів Новий гендиректор Twitter Лінда Яккаріно прокоментувала ребрендинг компанії.

За її словами, X стане платформою, яка може надати "все":X – це майбутній стан безмежної інтерактивності, зосереджений на аудіо, відео, обміні повідомленнями, платежах та банківських операціях, що створює глобальний ринок ідей, товарів, послуг та можливостей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA