Смартфон телефон поломка гаджети

Час купувати новий: 3 неочевидні ознаки, що ваш телефон скоро вийде з ладу

Сейчас читают: 469
hochu.ua

Нещодавно ми розповідали про те, які 3 функції потрібно відключити на телефоні, щоб він краще тримав зарядку, а тепер поділимося інформацією про те, коли час купувати новий телефон або ремонтувати старий.

Беріть на замітку!Бувають ситуації, коли варто подумати про заміну телефону. Мобільний пристрій починає працювати некоректно, завдаючи користувачеві більше незручностей, ніж радості та користі.

Можливо, такий смартфон поступово стає непридатним. Дізнайтеся, які ознаки вказують на той факт, що мобільний пристрій знаходиться на останніх хвилинах свого "життя".

Читати також Зіпсуєте акумулятор! Ніколи не робіть ці 5 речей, поки телефон на зарядці Якщо смартфон швидко розряджається, а його зарядка відбувається надто повільно, навіть при вимиканні непотрібних функцій та програм, це може вказувати на серйозні неполадки з акумулятором.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA