стрижка догляд за волоссям зачіски

"Чуб Барбі" — новий тренд 2023 року: дивіться, як виглядає найбажаніша зачіска цього літа (ФОТО)

Сейчас читают: 853
hochu.ua

Фільм "Барбі" послужив джерелом натхнення для безлічі впливових тенденцій. Дівчата вже встигли додати до свого гардероба рожевий колір, а тепер стрижуть чубчики у стилі головної героїні.

Стилісти впевнені, що ця зачіска ще не скоро нас покине. Як вона виглядає і кому підходить? Дивіться на HOCHU.ua!"Чуб Барбі" — це по суті вже всім відомий чубчик з ефектом бахроми.

Ця зачіска особливо виграшно виглядає у поєднанні з довгим волоссям і створює ефектний об'єм. Стилісти на порталі Bustle зазначають, що ця легка та повітряна стрижка, як в актриси Марго Роббі, яка виконала головну роль у фільмі, підходить для дівчат з різним типом та кольором волосся.

Читати також “Тиха розкіш” для вашого волосся: неймовірний тренд, з яким ви будете виглядати стильно та дорого (ФОТО) Проте стилісти рекомендують відмовитися від цієї стрижки дівчатам з маленьким обличчям, нависаючим віком або глибоко посадженими очима.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA