України Володимир Зеленський Україна місто Київ привітання листівка історія України Володимир Зеленський Україна місто Київ

День Української Державності: історія свята та привітання

Сейчас читают: 212
hochu.ua

28 липня — День Української Державності, важливе свято для нашої країни, а в період боротьби з російськими окупантами воно має ще глибші меседжі.

Це дата, що підкреслює тисячолітню історію України. Про сенс і походження свята розповідаємо далі. Також у цій статті ви знайдете надихаючі привітання з Днем Української Державності, які варто надіслати своїм рідним і друзям, усім, хто допомагає наближати перемогу над рашистами.У 2023-му році Україна вдруге відзначить День Української Державності.

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про його затвердження 24 серпня 2021 року, у День Незалежності України.Найважливіша мета свята — утвердження історії України, тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування Києва та розквіту за правління князя Володимира Великого.

Рішення про відзначення Дня Української Державності президент також ухвалив, дбаючи про благо Вітчизни та захищаючи суверенітет, територіальну цілісність і незалежність України, а також з огляду на необхідність утвердження історичної справедливості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA