Україна Швейцарія Норвегія Євросоюз Ісландія Ірландія Кіпр новини Україна Швейцарія Норвегія Євросоюз Ісландія Ірландія Кіпр

Нові правила в’їзду в ЄС почнуть діяти 10 листопада

Сейчас читают: 395
womo.ua

Нові правила в’їзду на територію Євросоюзу будуть діяти вже з 10 листопада. Кабінет міністрів України підготував інфографіку з роз’ясненнями щодо перетину кордону для українців.

Нові правила стосуватимуться усіх негромадян ЄС, незалежно від наявності візи чи безвізу. Про це повідомив Уряд online. За півтора місяці запрацює автоматизована система цифрового збору персональних даних EES.

Через неї проходитимуть усі громадяни не країн ЄС, незалежно від того, чи потрібна їм віза при в’їзді до Шенгену. Це не стосується лише власників довгострокових віз та посвідки на проживання.

До останньої категорії належать українці, які вже отримали притулок у Європі. Спеціальний термінал замінить ручне проставлення штампів у паспортах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA