проституция жінки сексуальне насильство злочини Київщина торгівля людьми

На Київщині викрили групу сутенерів: фото

Сейчас читают: 650
womo.ua

Поліцейські Київської області скерували до суду обвинувальний акт щодо діяльності у регіоні злочинної групи сутенерів Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Київській області.

Зазначається, що два мешканці Києва віком 34 та 43 роки організували підпільні заклади з надання сексуальних послуг, що діяли цілодобово.

Ще 4 адміністратори віком від 24 до 26 років забезпечували роботу закладів розпусти на орендованих квартирах, спілкувалися з клієнтами, розміщували рекламу послуг та забезпечували збір коштів. Читайте також: Підвал тортур: що пережили українські діти під час депортації до росії Фото: Поліція Київської області   Фото: Поліція Київської області Читайте також: Сексуальна експлуатація жінок: у Броварах викрили сутенерку Правоохоронці провели 13 санкціонованих обшуків, в ході яких вилучили низку речових доказів: готівку, мобільні телефони, сім-картки та блокноти з чорновими записами.

Фото: Поліція Київської області Читайте також: Біженки з України дедалі частіше стикаються із сексуальною експлуатацією в Європі — дослідження За фактом сутенерства [ч.3 ст.303 ККУ] слідчі слідчого управління скерували справу до суду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA