Україна школа робота кар'єра вибір редакції вчителі Україна

Незламні вчителі: хто став переможцем премії «Ранкові зорі»

Сейчас читают: 381
womo.ua

10 квітня відбулася онлайн-подія «Зірковий вчитель: як дарувати всім світло і не втрачати своє», на якій зібралися педагоги та експерти освітньої галузі з усієї країни.

Під час зустрічі учасники обговорювали головні виклики української освіти в умовах війни та ділилися зі своїми колегами неймовірними історіями й досвідом роботи.

На заході відбулося нагородження переможців першої премії «Ранкової зорі» від видавництва «Ранок». Її лауреатами стали найкращі, на думку експертів, вчителі України, які навіть за складних часів змінюють українську освіту на краще. «Ранкові зорі»: премія для тих, хто продовжує рухатися уперед «Кожен з вас не зупинився і продовжував рухатися уперед.

І так само ми у видавництві «Ранок» продовжуємо завжди рухатися вперед із вами поруч. Ця премія, яку ми плануємо робити щорічною, — це наше бажання підтримати тих вчителів, які не зупинилися і продовжують працювати, незважаючи на обставини довкола», — зазначив у вітальному слові до учасників події генеральний директор видавництва «Ранок» Віктор Круглов.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA