Україна День матери прикраси жінки ГО «Землячки» натхнення Україна

Золота Країна спільно з ГО “Землячки” представляють колекцію золотих прикрас до Дня Матері

Сейчас читают: 815
womo.ua

Ювелірний бренд Золота Країна створив прикраси у білому та червоному золоті – підвіски, наповнені особливим сенсом та найсвітлішими почуттями для такої важливої людини – мами.

Парні підвіски з одним великим та маленьким серцем складаються разом, як пазл, уособлюючи зв’язок між матір’ю та її дитиною.

Підвіска з написом “дім там, де мама” – про тепло та спокій, який панує поруч з найріднішою людиною. Проєкт несе благодійну складову – допомогу ГО “Землячки”, яка спрямована на пошиття жіночої тактичної форми та закупівлю амуніції для захисниць. Золота Країна спільно з ГО “Землячки” показали декілька історій мам та їхніх дітей.

У часи повномасштабної війни слово “мама” набуло ще більше особливого сенсу. Одні мами чекають своїх дітей, котрі боронять нашу країну, другі воюють поруч з ними, а інші – лишають своїх маленьких дітей вдома задля захисту майбутнього України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA