На Венеційський Україна Венеция війна війна в Україні На Венеційський Україна

Мереживо з історій та мрій. Художня виставка про світ під час війни відкрилася у Венеції

Сейчас читают: 168
womo.ua

На Венеційському бієнале художники з різних частин світу підіймають багато глобальних тем, пов’язаних з війнами, міграціями та забрудненням навколишнього середовища.

Новий проєкт PinchukArtCentre був створений до 60-го мистецького форуму і об’єднав 22 українських та міжнародних художника. Так одним із ключових об’єктів виставки став орган Жанни Кадирової, який зібрали з частин російських ракет.

Ще одна потужна робота має назву «Троянди Дамаску» турецької художниці Фатьми Буджак. Вона уособлює зруйнований війнами світ, який все ж таки відроджується знов.

Символом твору стали тендітні й ніжні троянди Дамаску, які майже зникли під час війни у Сирії. «Троянди Дамаску», Фатьма Буджак.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
Українські підприємиці отримають сертифікати на оплату послуг для ідей розроблених під час Women Partnership Hackathon womo.ua /3 дня назад
womo.ua
Створення Зоополіції — недоцільне. Уряд відреагував на петицію про окремі підрозділи із захисту тварин womo.ua /4 дня назад
womo.ua
Шведська принцеса Вікторія пройде військову підготовку для отримання офіцерського звання womo.ua /4 дня назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA