Не тільки у вигляді кави: чим корисна косметика із матчею

Сейчас читают: 469
cosmo.com.ua

Хоча чай матча люблять не всі, про його цілющі властивості чув кожен. Та чи знала ти, що матча може приносити користь не лише зсередини, а й зовні?

Чарівний зелений порошок додають до косметичних продуктів! Кажуть, матча у складі б’юті-продуктів запобігає процесу старіння, захищає шкіру від шкідливого ультрафіолетового випромінювання і загалом тримає шкіру в тонусі (через велику кількість кофеїну у складі).

Косметику із матчею полюбляють знаменитості Ешлі Олсен та Камерон Діас. Рекомендуємо спробувати й тобі! Ось ТОП-7 б’юті-продуктів із матчею, які варті твоєї уваги: Органічна маска з екстрактами матчі, годжі й асаї, Pangea Organics Суперантиоксидантна маска із матчею, Boscia Крем Byuti Matcha, Kosho Детокс-олія, Skinrequisite Антивікова емульсія-тонік з антиоксидантами й органічною матчею, 100% Pure Маска для обличчя з матчею, NDC Beauty Антиоксидантний крем матча-пудинг, Peach&Lily Текст: Дар`я Андрійчук

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA