красота Стиль маникюр ногти

Як знайти свою ідеальну форму нігтів: 5 корисних порад

Сейчас читают: 152
cosmo.com.ua

Нейл-тренди заполонили Instagram, і тепер похід до салону краси стає ще цікавішим. Хтось хоче нігті-кігтики, як у Дженніфер Лопес, інші надають перевагу коротким варіантам зі стриманим покриттям, як у Розі Гантінгтон-Вайтлі.

Щоб ти віднайшла свою ідеальну форму нігтів, ми проаналізували найтрендовіші з них і виявили, кому вони пасують найбільше. Овал Овальні нігті вважаються класикою.

Вони мають елегантний та вишуканий вигляд за будь-яких обставин. Особливо актуальною така форма буде для володарок коротких пальців, адже овал візуально видовжує руку.

Овальні нігті можуть бути і короткими, і довгими: все залежить від твого вподобання і смаку. Ця форма вважається стійкою і дозволяє вільно виконувати будь-яку роботу своїй власниці. «Мигдаль» Мигдальна форма нігтів також особливо підійде дівчатам із короткими і широкими пальцями, щоб створити ілюзію тоншої руки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA