Стиль Мода Cosmopolitan український бренд

Романтичні сукні, стильні кардигани і не тільки: український бренд One by One презентував колаборацію з Cosmopolitan

Сейчас читают: 939
cosmo.com.ua

Продовжуючи хорошу традицію, журнал Cosmopolitan і український мас-маркет бренд One by One створили третю капсульну колекцію, яка цього разу тішить дівчат особливими осінніми образами.

Брендом був створений принт «Amore» з метою нагадати про таке чудове почуття як любов та про важливість проявляти її не тільки до оточуючих людей і світу, а й в першу чергу до себе.

Колекція складається з образів, що ідеально підходять під мінливу погоду осені. Для ще теплих днів безпрограшним варіантом стануть легкі романтичні сукні, вони представлені у двох фасонах: з довгою спідницею нижче коліна і коротшим варіантом — міні.

Є можливість оголити лінію плечей, тим самим зробивши образ ще більш грайливим і легким. А для прохолодного вечора пасуватиме в`язаний кардиган з фірмовим принтом «Amore», який не тільки зігріє, а й наповнить образ затишком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA