нейл-арт нейл-дизайн манікюр нігті

Леопардові, тигрові та зебра: анімалістичні принти для манікюру на літо 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 647
hochu.ua

Манікюр для літа може бути не тільки однотонним або зі звичними візерунками, а й із принтом тварин. Знову у тренді літа 2023 року нігті у стилі леопарда, тигра, зебри та інших тварин.

Раніше ми писали, як декорувати нігті квітами, а тепер покажемо, як ефектно обіграти анімалістичний принт. Читати також “Соковитий” ексклюзив: фруктовий манікюр на літо 2023 року Тваринний принт увійшов до лінійки універсального декору нігтів.

Він пасує жінкам будь-якого віку та довершує будь-який образ. Такі нігті пасуватимуть і до спортивного стилю, і до класики, і для вечірки. @t_kokhanchuk@lizaveta.nails__@nailart_by_ho@coco_ann_nails@_nail_home_nskТваринний принт може виконуватися різними нестандартними кольорами, а може зображатися максимально природно поруч контрастних нігтів.

Нейл-майстри використовують втирки, матовий топ і посипку до такого дизайну, аби зімітувати м'якість хутра на нігтьовій пластині. @nogtelle@leeloo_nails@rachinskaya.nailsАнімалістичний дизайн можна скомпонувати із надписами, камінцями сваровського і френчем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA