Україна Польща місто Одеса місто Варшава люди Бачення метелика Україна Польща місто Одеса місто Варшава

Названо переможців 13-го Одеського міжнародного кінофестивалю

Сейчас читают: 158
womo.ua

Найкращим українським повнометражним фільмом 13-го Одеського міжнародного кінофестивалю став повнометражний дебют Максима Наконечного «Бачення метелика», а найкращим документальним фільмом назвали стрічку «Терикони» Тараса Томенка.

Про це повідопляє пресслужба фестивалю. Переможців конкурсу визначало експертне журі, до складу якого увійшли продюсер і режисер Даріуш Яблонський (Польща), сценаристка і продюсерка Ілона Лепковська (Польща) та продюсерка Іванна Дядюра (Україна). «Я пишаюся Максимом (Наконечним) і командою.

Хочу зазначити, що і я, і Макс, і вся наша команда маємо багато подруг, які зараз боронять Україну саме як солдати, борються за життя як парамедики, дехто з наших подруг, кого ми знаємо особисто, знаходяться в полоні.

Тому надзвичайно важливо говорити про них, робити все, щоб їхні історії знали і бачили. І саме тому наш фільм дуже важливий і я щаслива, що він отримав нагороду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA