Max Mara Нео Max Mara

Наймодніші рибальські сандалі цього літа

Сейчас читают: 170
vogue.ua

Минулого сезону на піку популярності були сандалі з дутими ремінцями та біркенштоки. Цього ж літа в центрі уваги опинилися рибальські сандалі – взуття на пласкому ходу з переплетеними товстими шкіряними ремінцями і пряжкою на кісточках.

Сама назва сандалій натякає на їхнє походження – подібну модель носили рибалки, позаяк вона добре фіксувалася на нозі, а завдяки дірочкам вода не затримувалась усередині.

Цього сезону, крім лаконічних нейтральних варіантів, у колекціях дизайнерів також з'явилися моделі, прикрашені ефектним декором, і сандалі на рифленій масивній підошві.

Рибальські сандалі не тільки модне взуття цього літа, а ще й, що важливо, практичне. Так, завдяки м'якій шкірі, зручному фіксуванню на нозі та надміцній підошві в сандалях Fisherman буде комфортно провести цілий день, а також не виникне питань, із чим їх носити, адже вони легко римуються з будь-яким гардеробом – від маскулінних брючних костюмів до романтичних літніх суконь.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA