Белла Хадид Кендалл Дженнер Хейли Болдуин Marc Jacobs Нью-Йорк обувь Белла Хадид Кендалл Дженнер Хейли Болдуин Marc Jacobs Нью-Йорк

Лофери — улюблене взуття супермоделей цього літа

Сейчас читают: 1000
vogue.ua

Було б цілком раціонально після тривалої зими — місяців ув’язнення наших ніг у задушливих кросівках і чоботах — нарешті дати змогу нашим ступням і пальцям ловити промені літнього сонця.

Однак у супермоделей і найстильніших дівчат планети є власне уявлення щодо того, яке взуття краще носити в спекотну погоду. Замість вибирати цього літа відкриті мюлі чи сексуальні босоніжки, Кендалл Дженнер, Гейлі Бібер та Белла Гадід вибирають класичну пару: лофери.

Лише минулого тижня Гейлі Бібер вийшла в Нью-Йорк у вишуканому костюмі з чорною спідницею й узула до нього чорні лофери на масивній платформі, які доповнила вишуканими шкарпетками.

Кількома тижнями раніше Кендалл Дженнер вибрала кілька простих темних джинсів і звичайну сіру майку, а також кілька улюблених класичних чорних лоферів з китицями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA