Нео

Культурний фронт: 4 виставки українського мистецтва в Європі цього літа

Сейчас читают: 404
vogue.ua

Виставки українського мистецтва за кордоном – гарна нагода говорити зі світом мовою мистецтва. Нижче ми зібрали найважливіші виставки українського сучасного мистецтва, що пройдуть влітку в Іспанії, Нідерландах та інших країнах.

Якщо ви зараз перебуваєте в Європі, завійтайте на них та підтримайте українських художників. З 8 по 10 червня в Wadström Tönnheim GalleryВ іспанському місті Марбелья на початку липня покажуть потужну колекцію українського мистецтва.

Кураторка проєкту Світлана Старостенко зібрала в Art for Freedom la crème de la crème сучасного українського мистецтва: тут і чи не найпопулярніший український скульптор Назар Білик, і зірка Паркомуни Валерія Трубіна, і фешн-фотограф Іван Цюпка, і авторка неймовірних витинанок Дар'я Альошкіна, чиї ажурні фантастичні полотна-витинанки читачі пам'ятають з виставки Futurespective журналу Vogue UA.

Мета Art for Freedom – презентувати сучасну українську культуру у світі та зміцнити професійні зв'язки між іспанськими колекціонерами та актуальним українським мистецтвом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA