характер Нео читати

5 нових романів, які ми будемо читати цього літа

Сейчас читают: 358
vogue.ua

Літо буквально створене для неквапного і приємного читання. Для того, щоб вам було легше визначитися з "програмою читання" на літо, ми зібрали нові романи, які недавно вийшли чи вийдуть упродовж найближчого місяця в українських видавництвах.

Переклад Анни ВовченкоНовий роман популярної української письменниці Орести Осійчук, авторки книжок для підлітків "Айхо, або подорж для початку" та "Айхо, або полювання на шпигуна". "Абрикосову книгарню" цілком слушно читати всієї родиною, чи спочатку прочитати самим, отримавши неабияке задоволення, а потім поділитися з дітьми, племінниками чи дітьми ваших друзів.

Це дуже тепла, щира, літня родинна сага. Вона розповідає про те, як Марія Фариняк через злидні змушена віддати сина, дев'ятирічного Михайла на виховання родичам покійного чоловіка: вуйкові Стефану, власникові книгарні, та тьоті Касі, суворій жінці, яка не рада появі чужої дитини в домі.

Так починається історія Міська Фариняка, хлопчика початку ХХ століття, яка дивним чином переплітається з історією Михайла Фариняка, чоловіка початку ХХІ століття. . .

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA